torsdag 30 april 2009

Vi är på gång!

När DN och Synovate idag presenterar den första opinionsundersökningen inför EU-valet 2009 har Piratpartiet lyckats skrapa ihop hela 5,1% av rösterna. I åldersgruppen 18-29 är vi näst största parti och i åldersgruppen 30-44 är vi fjärde största parti. (Det är oklart om det är bland män, eller om det är blandade kön i åldersgrupperna - vagt formulerat av DN).


Detta bådar onekligen gott inför inte bara EU-valet, utan också Riksdagsvalet nästa år, då ännu fler ungdomar blivit röstberättigade. Men första steget är Europaparlamentet och stenhårt jobb för integriteten och privatlivets helgd internationellt!


Dessa fantastiska siffror kommer såklart uppmärksammas i bloggvärlden under dagen och då kommer jag posta ett nytt inlägg med en hel massa länkar.


Partons à Bruxelles!


Från den 20:e maj till och med den 7:e juni kan du rösta i valet till Europaparlamentet. Piratpartiet värnar om integriteten, vill reformera upphovsrättslagstiftningen och verka för ett friare samhälle - både online och AFK. Så här röstar du på Piratpartiet!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar