fredag 24 april 2009

Rättsskandalen rullar vidare...

Scaber Nestor gräver vidare i Tomas Norströms samröre med antipiraterna, företagen och deras representanter. Det framgår allt tydligare att Hr. Norströms mjöl i den bildliga påsen är, för att uttrycka det milt, småskitigt. Hos projO tas de icke-rättegångs-putsade raderna från SFU:s hemsida ut i ljuset, där framförallt följande textrad intressant:

"Detta ligger i linje med att Föreningen enligt sina stadgar har till uppgift att söka kontakt med motsvarande organisationer i andra länder och med internationella sammanslutningar på området, således för att främja svensk upphovsrätt genom anknytning till ett internationellt nätverk." [Min fetstil.] Neutralt diskussionsforum? Visst.

Oscar Swartz är också hyfsat irriterad över jävet och Hr. Norströms umgänge med antipiraterna. Rick "Hingstbånge Falkvinge (!) surnar, förklarligt nog menar jag, till och blir bara ett uns sarkastisk i tonen.

Även Stefan Wahlberg reagerar på metro.se och Heidi Avellan på Sydsvenskan påpekar att bara att misstanken om jäv existerar är nog för att se det okloka i att Hr. Norström överhuvudtaget tog sig an målet.

Huvudvärken blir allt mer påtaglig...

0 kommentarer:

Skicka en kommentar